Poelifinario-winnares Lisa Ostermann naar het theater in Weert!

Prijs

Poelifinario-winnares Lisa Ostermann naar het theater in Weert!

Ervaar de bekroonde voorstelling ‘Makkelijk in de omgang’ in het Munttheater

We hebben fantastisch nieuws voor alle cabaretliefhebbers in Weert! Het theaterprogramma in Weert wordt verrijkt met een unieke voorstelling van niemand minder dan prijswinnares Lisa Ostermann, de recente winnaar van de prestigieuze Poelifinario in de categorie Engagement. Op dinsdag 3 december kun je haar bekroonde voorstelling ‘Makkelijk in de omgang’ live ervaren.

Een avond vol humor, scherpte en maatschappijkritiek
Met haar unieke mix van humor, scherpte en maatschappijkritiek weet Lisa Ostermann keer op keer het publiek te veroveren. In ‘Makkelijk in de omgang’ neemt ze ons mee op een hilarische en ontroerende reis door de wereld van de sociale omgang. Met haar kenmerkende zelfspot en observatievermogen legt ze pijnlijk precies de vinger op de zere plek.

Direct na haar overwinning naar het Munttheater in Weert
Nog warm van haar Poelifinario-overwinning komt Lisa Ostermann naar het theater in Weert om haar voorstelling met het publiek te delen. Deze voorstelling is een must-see voor iedereen die van goed cabaret houdt.

Naast Lisa Ostermann, die de Poelifinario won voor haar voorstelling Makkelijk in de omgang, gingen ook het duo Rundfunk met Schau en Peter van Rooijen met Liefde, Dood & Taart naar huis met deze prestigieuze cabaretprijs.

Info over Lisa Ostermann

december

Lachen is Gezond

Cabaret

Lisa Ostermann

Makkelijk in de omgang

dinsdag 03 dec.

20:15 uur

€ 19,50